living labs

Indhold på platformen

By March 7, 2016 No Comments

Line, Signe, Rasmus og Thomas besøgte igen Ole og Peter. Nu for i fællesskab at skabe noget indhold på platformen inden de IT-frivillige skulle introduceres til den. Dette arbejde ledte også til en del spørgsmål om hvad der egentlig er muligt med platformen i forhold til at dele filer. Indtil videre kan man ikke uploade PDF-filer og og det er ikke muligt at organisere ting i mapper. Løsningen blev at lægge filerne på et google drev og linke til dem fra platformen. Samtidig talte vi om hvordan platformen ellers kunne bruges fx at Ole kunne lave opslag på markedspladsen, når han har brug for IT-frivillige til bestemte vagter – og “samtaler” formentlig vil blive brugt til udveksling og spørgsmål om konkrete problemer.

Til sidst talte vi om muligheden for at lave grupper på undervisningsholdene, hvor undervisere og kursister kunne fortsætte med at udveksle og hjælpe hinanden imellem kursusgangene – og når kurset stopper.

Vi aftalte at holde informationsaften for de IT-frivillige tirsdag den 29. marts kl. 18 og inden skal de inviteres til at lave en profil på platformen.

Skrevet af Signe

Author Line Mulvad

More posts by Line Mulvad

Leave a Reply